Cotlet de porc cu miere si mustar

de stefy_a in Porc, 22 Mar 2017 | 329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 fleici cotlet de porc fara os
  • 2 linguri mustar clasic
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 lingurite miere
  • 50 ml vin alb
  • 2 linguri boabe de mustar
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu miere si mustar:

Fleicile de carne se spala, se sterg cu un prosop de hartie si se condimenteaza cu sare si piper pe fiecare parte.

Se pregateste un sos din miere, sosul de soia, mustar si boabele de mustar si cu ele, cu ajutorul unei pensule, se unge, pe ambele parti, fiecare felie de carne. Se lasa carnea la frigider 3-4 ore.

Intr-o tava (vas yenna folosesc eu de obicei), unsa cu ulei, se asaza feliile de cotlet, se adauga cateii de usturoi (curatati de coaja, spalati si feliati), vinul (trebuie sa acopere carnea) si se da la cuptor la 200 de grade C, circa 60 de minute.

Carnea se intoarce la jumatatea timpului si se lasa la cuptor pana cand e gata si sosul a scazut.


Mai multe retete gasiti pe: http://www.stefyharnicutza.ro/

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu miere si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

noiinbucatarie 1

26.03.2017, 16:37

miki_a 1

26.03.2017, 17:52

Tare bun!

kytz 1

26.03.2017, 23:07

Pe gustul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cartofi taranesti