Cotlet de porc in sos de rosii

de lacrimioara in Porc, 2 Ian 2011 | 8268 vizualizari

 

la reteta aceasta m-am inspirat de la nadina si ii multumesc ca e super gustoasa

 

INGREDIENTE

  • cam 800 grame de cotlet porc,
  • 250ml pasta tomate,
  • 3-4 catei usturoi,
  • 40 ml ulei masline,
  • sare,
  • piper,
  • o canita apa,
  • 100 ml vin alb,
  • 1kg cartofi,
  • 2 linguri untura porc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rosii:

Cotletul il taiem felii,il condimentam cu sare si piper,il punem deoparte si zdrobim usturoiul si il frecam bine cu uleiul si putina sare pana devine o pasta,dupa care o amestecam cu pasta de toamte, vinul si apa.

Ungem tava cu untura si punem carnea, peste carne punem sosul de rosii si dam la cuptor cam 40 minute.Punem cartofii taiati mai grosi la fiert cam 15-20 minute in apa cu putina sare.Dupa ce au trecut 40 minute punem cartofii peste carne  ii imprastiem in tava  si mai dam cam 20 minute la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la tava