Cotlet de porc la tava pe pat de legume

de prohorez68 in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2013 | 3784 vizualizari

 

deliciosss!!

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc fara os 1kg
  • slanina cruda 200g
  • cartofi 1kg
  • cepe 4 buc
  • usturoi o capatana
  • ardei kapia rosu si verde cate o bucata
  • ardei iute 1-2 buc
  • ciuperci 500g
  • bere neagra o cutie 500ml
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la tava pe pat de legume:

Carnea se cresteaza, se condimenteaza cu sare,piper,boia iute,oregano dupa care se da la frigider.


Se pune hartie de copt in tava dupa care se aseaza grasimea taiata bucatele,cartofii taiati in 6-8 buc,morcovii taiati in 2-4 buc,ceapa taiata julien,usturoiul,ardeii taiati fasii si ardeiul iute taiat rondele, dupa care se sareaza,pipereaza si se pun 50ml ulei.


Se aseaza carnea peste legume si se pun ciupercile taiate in 4 in jurul carnii, se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru o jumatate de ora sa se topeasca slanina putin.


Se scoate din cuptor, se toarna bera neagra , se acopera cu folie, se da la cuptor pentru 2 ore, dupa care se scoate folia si se mai lasa 1/2 ora la foc mai tare sa se rumeneasca putin carnea.



Pofta bunaaa!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

prohorez68 1

31.10.2013, 14:29

ms tuturor!!!

MIUTA 1

27.11.2013, 18:40

prohorez68 1

29.11.2013, 13:41

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!