Cotlet de porc marinat

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 9 Ian 2011 | 5241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 cotlet(200 g)
  •   sare,piper
  •   1 lingura mustar
  •   1 lingura miere
  •   4 linguri otet balsamic
  •   sare,piper cu lamaie

 Sos:

  •   1/2 lingurita amidon
  •   1 ceasca apa
  •   sare,piper

  Garnitura:

  •   150 g orez
  •   sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc marinat:

Cotletului i se scoate osul,se bate foarte putin cu ciocanul pentru snitele,se sareaza si se pipereaza.

Mustarul se amesteca cu mierea si se omogenizeaza.Cu amestecul de mustar,cu ajutorul unei pensule se unge cotletul pe ambele parti.

Intru-un castron se toarna otetul balsamic si se pune cotletul.Se lasa acoperit,la frigider pentru 3-4 ore.Dupa acest timp se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 3-4 ore.
Intr-o tigaie se pun cateva linguri de ulei de masline si se rumeneste cotletul cate 10 minute pe ambele parti.Se scoate pe o farmurie si se pastreaza la cald.


Sos:

In uleiul ramas se toarna o ceasca de apa in care s-a dizolvat 1/2 lingurita amidn si se amesteca bine.Se sareaza si se pipereaza si se tine pe foc mic pana s ingroase putin,amestecand incontinuu.


Garnitura:
Orezul se fierbe cu sare si piper,al dente!
Pe un platou se aseaza cotletul de porc cald,langa se aseaza orezul si sos dupa preerinta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

Reteta de prajitura Ilinca

pe 17.03 la 21:05

Reteta de arpacas cu legume, de post

de Ksenya 5

pe 09.03 la 15:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fripturica asortata cu orez