Cotlet de porc, umplut

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 3 Ian 2011 | 12458 vizualizari

 

O reteta by Laura Laurentiu. Eu am facut cantitate dubla.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati mari cotlet de porc (aprox. 3 kg)
  • amestec pentru carnat, aprox 800-900 gr.(carne de porc, carne de vita, tocate, in care am pus usturoi, sare, piper, putina apa)
  • 3-4 teline, micute (doar radacina)
  • doua mere
  • 3 cepe
  • 3 morcovi mari
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc, umplut:

Bucatile de cotlet se curata de grasime, de pielite si se strapung cu un cutit bine ascutit, lung, pana obtinem doua buzunare in interiorul lor.


Cu amestecul pentru carnat umplem bine, bine aceste buzunare . Eu m-am folosit de o lingura lunga de lemn cu coada usor rutunjita.


Trebuie sa presati bine compozitia, sa nu se desfaca la taierea cotletului dupa preparare.


Un morcov se feliaza in felii lungi si subtiri. Se fac orificii in cotlet , cu un cutit subtire si se introduce morcovul.


Legumele si marul se curata si se taie in bucati mari.


Intr-un vas termorezistent le asezam toate si desupra asezam bucatile de cotlet condimentate cu sare, piper si boia.


Adaugam vinul si apa cat sa ajunga pana la jumatatea tavii.


Acoperim cu folie de aluminiu si bagam la cuptorul preincalzit la 200 grade.


Lasam o ora, ferim cu grija folia, invartim cotletul pe cealalta parte , acoperim din nou cu folia si mai dam pt o ora la cuptor.


Scoatem folia si mai lasam pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.


E un deliciu, carnea se prepara in aburul legumelor, nu este pic de grasime.


Se scoate cotletul, se pastreaza la cald iar tot ce ramane in tava se paseaza cu blenderul obtinand un sos DELICIOS!


Se serveste dupa preferinte alaturi de: piure, orez, fasole verde, mazare, sau se taie rece pe un platou cu aperitive.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc, umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

kamy 1

05.01.2011, 16:48

5f

deyutzky 1

17.12.2012, 13:04

ce bunatate

babi5 1

23.12.2013, 07:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
fasole scazuta cu carnaciori