Cotlet de porc umplut la tava

de gelu in Porc, 20 Iul 2011 | 4187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cotlet fara os,
  • 2 carnati afumati,
  • 6 cattofi,
  • 2 morcovi,
  • 2 cepe,
  • 1 patrunjel,
  • 1pastarnac,
  • 1/2 telina mica,
  • 2 rosii,
  • 1 capatana de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • 3 linguri untura (ulei),
  • 100ml vin.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc umplut la tava:

Se despica cotletul pe lungime, se aseaza carnatii cat e cotletul de lung si se leaga cu ata in cateva locuri (eu am folosit o tepusa de frigarui).


Se unge tava cu untura si se aseaza un strat de legume taiate in doua pe lung,ceapa taiata in sferturi, cateii de usturoi. Cotletul se da cu sare, piper si un pic de boia de ardei si se unge cu untura. Se aseaza peste legume, iar pe langa el se pun cartofi intregi cat incape si felii de rosii. Se toarna si 100 ml apa. Se acopera cu folie de aluminiu (aceasta ca sa nu atinga carnea, se pot pune cateva scobitori infipte in carne si dupa aceea folia peste) si se baga in cuptorul incins cca. 40 min,dupa care se descopera ,se toarna vinul peste carne si se mai lasa cca. 20-30 minute la foc potrivit sa se rumeneasca frumos si sa nu se arda.


Se mai stropeste din cand in cand cu zeama din tava. Se scoate pe un platou si se taie felii. Se serveste cu cartofii si legume din tava.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc umplut la tava" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

20.07.2011, 22:33

bine arata si bun venit

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:18

wowww.... bine ai venit

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Roti de porc in vas roman