Cotlet Zingara

de alyys in Porc, 3 Iun 2009 | 5242 vizualizari

 

Foarte usor de facut si ffffffoarte bun

 

INGREDIENTE

  • cotlet0.800 kg
  • vin  alb 0.200 l
  • sunca presata 0.200  kg
  • ciuperci proaspete 4 buc
  • faina
  • suc de rosii 0.250 l
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet Zingara:

Carnea se spala, se taie felii se bate, 2 la portie.Sunca se taie fasii,ciupercile se spala si se taie sferturi.Carnea se condimenteaza cu sare si piper sise da prin faina si se prajeste in ulei incins ,se stinge cu vin ,se adauga sucul de rosii ,sunca si ciupercile ,se lasa la fiert pana scade putin sosul .


se serveste bucati de carne acoperite cu sos ,sunca si ciuperci .


POFTA BUNA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet Zingara" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

alyys 1

03.06.2009, 14:59

si eu va salut pe toti .

Bunica 1

31.07.2009, 11:32

Am pregatit si eu cotlet dupa reteta ta.. A iesit excelent. Te asteptam si cu alte retete deosebite.

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:22

buuuuuuuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte cu carnat, costita si ceafa de porc