Cotlete cu sos de rosii si masline

de ionela2682 in Porc, 27 Iul 2010 | 2839 vizualizari

 

Reteta am gasit-o intr-o brosura de la Kaufland ,mi s-a parut interesanta si am zis sa o incerc ,sincer nu mi-a parut rau pt ca a iesit ceva delicios( cu mici modificarei recunosc)

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete fara os
  • 400 g rosii in bulion ( eu am folosit 4-5lg bulion si2 rosii ) ,
  • 2 felii sunca presata ( am folosit pastrama) ,
  • 50 g masline fara samburi ,
  • 50 ml vin ( am mai adaugat 1/2 pahar de apa) ,
  • 2 catei de usturoi ,
  • 50 ml ulei ,
  • sare ,
  • piper ,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete cu sos de rosii si masline:

-cotletele se spala si se bat cu ciocanul de snitele,se sareaza si pipereaza se trec prin faina



-se prajesc putin pe ambele parti in putin ulei alaturi de pastrama taiata subtirel



-se scot cotletele si fasiile de pastrama iar in uleiul ramas se adauga bulionul si rosiile taiate ,dar si 1/2 pahar apa

-maslinele si catei de usturoi

se adauga vinul si se lasa putin sa scada,saram si piperam daca este cazul iar la final adaugam patrunjel tocat.

-in reteta originala se mai punea si ciuperci dar cum eu sunt alergica la ele le-am eliminat de tot.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete cu sos de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Julie 1

27.07.2010, 19:19

Delicios!

yafa 1

28.07.2010, 01:48

Miamiii ! ce bine arata!

Bucataras Medi 1

28.07.2010, 18:21

o bunatate.................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc