Cotlete de porc cu carnati afumati la cuptor

de nyana in Porc, 18 Dec 2009 | 6490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete de porc subtiri cu os
  • 2 carnati afumati  de 30 cm
  • cimbru
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu carnati afumati la cuptor:

Se aseaza cotletele intr-o iena mare se pipereaza si se da cu cimbru pe ambele parti se pun 2 linguri de ulei peste cotlete. Carnatii se cresteaza sau nu, si se pun deasupra cotletelor. Se acopera iena cu o folie de aluminiu si se da la cuptor o jumatate de ora , apoi se scoate folia si se mai lasa o jumatate de ora la foc mic.


Carnatii fiind afumati o sa dea carnii un gust aparte si delicos


pofta buna

TIPS-URI

1

se serveste cu pireu si salata de varza murata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu carnati afumati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:12

Nicolae 1

21.12.2009, 10:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit