Cotlete de porc cu legume la cuptor

de Alina26 in Porc, 12 Iun 2013 | 1621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc
  • 5 cartofi maricei
  • 4 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 500g fasole verde(pastai)
  • ulie de masline
  • 1 crencuta de rozmarin
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 pahar de apa
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • boia de ardei dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu legume la cuptor:

Incingem cuptorul la 70°.Spalam carnea o punem in tava cu putin ulei de masline,condimentam carnea cu sare,piper si usturoi praf,crenguta de rozmarin,vinul si paharul de apa si dam la cuptor pentru 30 de minute,acoperit cu o folie de aluminiu.


Intre timp pregatim legumele:le curatam,le spalam si cartofii ii taiem in patru,morcovii rondele,ardeiul fasii circe 2 cm si faolea pastai o rupem in doua.


Dupa 30 de minute punem si legumele si mai dam la cuptor inca 20-30 de minute.


Fasolea pastai,pentru ca nu mai incapea in tava,am fiert-o in apa si sare si am condimentat-o cu putin ulei de masline si cateva picaturi de zeama de lamaie.


Cand e gata,lasati 10 minute inainte sa serviti.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Irina 1

12.06.2013, 21:29

Oooo, ce bine arata! Imi place mult si garnitura de legume!

adry88 1

12.06.2013, 22:35

foarte gustos

Alina26 1

13.06.2013, 11:03

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!Rocsi te astept!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc rumenit la cuptor