Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti

de Sidy in Porc, 9 Iun 2012 | 1314 vizualizari

 

Gurmanzii romani se lupta cu pofta cu Troy Gladius, niste snitele delicioase ce ascund in reteta gustul dulce al caiselor si aroma afumata a cascavalului... Gladiatorii romani se luptau insa in sabii, numite atunci "gladius"

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri fileuri de porc
  • 100 g caise confiate
  • 100 g cascaval afumat
  • 1 jumatate ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • boia
  • 1 kg cartofi noi
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti:


  • Batem bine fileurile de porc, cu ciocanul, apoi le condimentam si le dam la rece 30 de minute.

  • Le scoatem de la rece si asezam in ele caise confiate si bastonase de cascaval si ardei rosu.

  • Pliem snitelele si le prindem cu scobitoarea, apoi le dam prin faina, oua batute si pesmet.

  • Dupa ce toate sunt date prin pesmet le lasam asa 10 minute sa se odihneasca (crusta nu va mai cadea de pe snitel, la prajit).

  • Incingem uleiul si prajim snitelele pe ambele parti.

  • Cartofii curatati ii fierbem 10 minute in apa cu sare apoi ii scurgem bine de apa si ii rumenim in unt topit.

  • Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Servim snitelele alaturi de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

diaconta 1

10.06.2012, 01:43

ce denumire i-ai dat Sidy
cred ca-i foarte bun

Sidy 1

10.06.2012, 08:38

Dia...pai tot a fost aseara TROIA la TV, nu ???

cocolina 1

10.06.2012, 11:47

bun snitel si cartofii un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc cu sos vanatoresc