Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti

de Sidy in Porc, 9 Iun 2012 | 1439 vizualizari

 

Gurmanzii romani se lupta cu pofta cu Troy Gladius, niste snitele delicioase ce ascund in reteta gustul dulce al caiselor si aroma afumata a cascavalului... Gladiatorii romani se luptau insa in sabii, numite atunci "gladius"

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri fileuri de porc
  • 100 g caise confiate
  • 100 g cascaval afumat
  • 1 jumatate ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • boia
  • 1 kg cartofi noi
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti:


  • Batem bine fileurile de porc, cu ciocanul, apoi le condimentam si le dam la rece 30 de minute.

  • Le scoatem de la rece si asezam in ele caise confiate si bastonase de cascaval si ardei rosu.

  • Pliem snitelele si le prindem cu scobitoarea, apoi le dam prin faina, oua batute si pesmet.

  • Dupa ce toate sunt date prin pesmet le lasam asa 10 minute sa se odihneasca (crusta nu va mai cadea de pe snitel, la prajit).

  • Incingem uleiul si prajim snitelele pe ambele parti.

  • Cartofii curatati ii fierbem 10 minute in apa cu sare apoi ii scurgem bine de apa si ii rumenim in unt topit.

  • Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Servim snitelele alaturi de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

diaconta 1

10.06.2012, 01:43

ce denumire i-ai dat Sidy
cred ca-i foarte bun

Sidy 1

10.06.2012, 08:38

Dia...pai tot a fost aseara TROIA la TV, nu ???

cocolina 1

10.06.2012, 11:47

bun snitel si cartofii un deliciu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez cu cus-cus