Cotlete de porc cu sos mustar

de Catalina L in Porc, 19 Iul 2020 | 1868 vizualizari

 

'retete de vara'
Simplu, usor de facut  si delicios.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/cotlete-de-porc-cu-sos-mustar.html

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete frumoase de porc (sau 4 mici)
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 150 ml de apa
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de mustar
  • 3 linguri smantana
  • 2-3 linguri ulei
  • piper, sare
  • patrunjel proaspat, paprika afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu sos mustar:

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.


Amestecati mustarul cu smantana, puneti sare si piper.


Dati cotletele prin faina.


Reveniti-le in uleiul cald pe ambele parti.


Adaugati ceapa si usturoiul.


Varsati apa si gatiti 10 minute.


Trebuie sa va ramana un pic de sos.


Daca cotletele nu sunt gatite mai puneti un pic de apa si lasati-le inca 5 minute.


Scoateti cotletele pe o farfurie.


Le-am taiat in 2 caci erau mari.


In sosul ramas puneti amestecul mustar-smantana si aduceti la fierbere.


Puneti carnea si gatiti impreuna cateva minute .


Este gata, puneti patrunjel tocat si paprika.


Serviti foarte cald cu o garnitura dupa dorinta: salata, legume gratinate, orez, piureu de cartofi...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu sos mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

25.07.2020, 20:17

As servi o portie!

AlbuAlina 1

18.10.2020, 10:31

Talmes balmes explicatia ta!

Catalina L 1

18.10.2020, 16:07

AlbuAlina esti curajoasa la critica vad, as vrea sa vad cum 'explici' tu dar n-ai nici o reteta publicata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute de dovlecei galbeni
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc vietnamez