Cotlete de porc la gratar cu cartofi noi

de MotanLaOale in Porc, 20 Iun 2017 | 1572 vizualizari

 

Simplu si bun.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati de cotlet de porc fara os
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • boia dulce
  • boia iute
  • piper
  • vegeta
  • sare
  • condiment pentru gratar
  • 500g cartofi noi
  • ulei pentru prejit cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc la gratar cu cartofi noi:

Toate condimentele se pun intr-un castron si se amesteca cu uleiul.


Se trec toate bucatile de cotlet prin amestecul de condimente si se pun intr-un castron una peste alta.


Se invelesc in folie si se tin la frigider 3-4 ore.


Se pun pe gratarul incins si se prajesc 8-10 minute, pe fiecare parte.


Cartofii se curata, se taie si se prajesc in ulei.


Se scot si se sareaza.


Eu am mancat cu catei de usturoi nou aparuti "in lapte".


Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc la gratar cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

anca_rm 1

21.06.2017, 11:22

ce buna ar fi o portie

Panacris 1

23.06.2017, 19:20

miki_a 1

24.06.2017, 13:00

Buneeee!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute de dovlecei galbeni
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

RETETA RECOMANDATA
Friptura de mistret la cuptor