Cotlete de porc la gratar cu cartofi noi

de MotanLaOale in Porc, 20 Iun 2017 | 254 vizualizari

 

Simplu si bun.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati de cotlet de porc fara os
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • boia dulce
  • boia iute
  • piper
  • vegeta
  • sare
  • condiment pentru gratar
  • 500g cartofi noi
  • ulei pentru prejit cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc la gratar cu cartofi noi:

Toate condimentele se pun intr-un castron si se amesteca cu uleiul.


Se trec toate bucatile de cotlet prin amestecul de condimente si se pun intr-un castron una peste alta.


Se invelesc in folie si se tin la frigider 3-4 ore.


Se pun pe gratarul incins si se prajesc 8-10 minute, pe fiecare parte.


Cartofii se curata, se taie si se prajesc in ulei.


Se scot si se sareaza.


Eu am mancat cu catei de usturoi nou aparuti "in lapte".


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc la gratar cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

anca_rm 1

21.06.2017, 11:22

ce buna ar fi o portie

Panacris 1

23.06.2017, 19:20

miki_a 1

24.06.2017, 13:00

Buneeee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor, cu legume sotate