Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză

de Bucataras Dragos in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2009 | 3506 vizualizari

 

Cous-cous cu carnat afumat si salata de varza + foarte delicios!

 

INGREDIENTE

  • un carnat
  • cous-cous, 200 grame
  • ulei
  • vegeta
  • salata de varza
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză:

Se prajeste carnatul in ulei . Se scoate carnatul si se pune in locul lui cus-cusul(200 grame). Se caleste un pic in ulei incins si se toarna apa fierbinte de trei ori cantitatea cus-cusului.Se lasa sa fiarba si se pune vegeta dupa gust. Se serveste asortat cu ce doriti.Eu am avut salata de varza :D dar merge si cu alte salate.

Pofta buna! :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

adry88 1

08.05.2011, 13:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat