Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză

de Bucataras Dragos in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2009 | 6075 vizualizari

 

Cous-cous cu carnat afumat si salata de varza + foarte delicios!

 

INGREDIENTE

  • un carnat
  • cous-cous, 200 grame
  • ulei
  • vegeta
  • salata de varza
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză:

Se prajeste carnatul in ulei . Se scoate carnatul si se pune in locul lui cus-cusul(200 grame). Se caleste un pic in ulei incins si se toarna apa fierbinte de trei ori cantitatea cus-cusului.Se lasa sa fiarba si se pune vegeta dupa gust. Se serveste asortat cu ce doriti.Eu am avut salata de varza :D dar merge si cu alte salate.

Pofta buna! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-Cous cu cârnat afumat şi salată de varză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta cu lobodă, telemea și mărar

de RODIMUR 8

ieri la 20:39

Gazpacho: Rețeta simplă și rapidă pentru o supă delicioasă de vară

pe 21.06 la 16:31

Placinte daneze cu caise - Un desert rapid si delicios

pe 21.06 la 15:41

Tarta cu ciocolata, visine si cirese - Un desert delicios cu fructe

de laura_n 7

pe 21.06 la 14:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

Panacris

345 puncte

Valclaudia

218 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu carnati si muraturi