Cous Cous cu ciuperci

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 10 Aug 2014 | 5159 vizualizari

 

Azi am facut pentru prima data,se face foarte usor si e foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de cous cous 120 g
  • 1 pahar de apa 180 g
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 cutie de ciuperci
  • ulei de masline
  • vegeta, ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous Cous cu ciuperci:

Intr-o tigaie punem ulei de masline si ceapa tocata marunt la calit. Ciuperciile se scurg de zeama si se taie mai marunt. Intr-o craticioara se pune apa la fiert cu un praf de sare, cand incepe sa clocoteasca se adauga praful de cous cous. Se pun condimentele si se amesteca frecvent (altfel riscati sa se lipeasca). Daca mai este nevoie de apa se mai adauga pana cand cous cous-ul este facut. Se adauga cous cous-ul in tigaie peste ciuperci, se lasa cateva minute amestecand mereu.

Se serveste ca si garnitura sau ca fel de mancare

TIPS-URI

1

Se orneaza cu frunze de ceapa verde si piper rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous Cous cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cous cous cu rosii,masline si ceapa