Cous-cous cu somon

de Adele in Somon, 21 Mai 2015 | 1230 vizualizari

 

Nu sunt iubitoare de peste, dar uneori mai servesc, mai ales pe timp de vara.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie somon proaspat(200 g)
  • ulei de masline.
  • menta.
  • lamaie.
  • sare.
  • capere.
  • vin alb.
  • piper.
  • Cous-cous (100 g).
  • supa.
  • curry.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous cu somon:

Cous-cous-ul se pune in supa si o lingurita de curry intr-un castron si se acopera cu supa fierbinte, dupa ce se umfla se scoate din supa amesteca cu o lingura de ulei de masline.


Intr-un vas se amesteca 2 linguri de masline, cu o lingura de vin alb,1 lingura de zeama de lamaie, caperi taiati marunt, menta se amesteca totul bine. Se ia felia de salmon, se curate de oase si se condimenteaza cu sare, piper si sosul de ulei. Se pune o tigaie antiaderenta pe foc, se incalzeste bine se coace pestele pe ambele parti pentru cateva minute.Se rupe in bucatele mici, se amesteca cu cous-cosul, se serveste cald sau chiar si rece.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosii si somon congelat.

2

Cous-cous-ul se poate combina cu diverse legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 200 lei
1199.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (25)

Adele 1

22.05.2015, 07:15

Multumesc Dantes

Micutza Luana 1

22.05.2015, 10:15

ce bunatate tre sa fie aici yami

Adele 1

22.05.2015, 11:55

Luana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08