Cous-cous cu somon

de Adele in Somon, 21 Mai 2015 | 1141 vizualizari

 

Nu sunt iubitoare de peste, dar uneori mai servesc, mai ales pe timp de vara.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie somon proaspat(200 g)
  • ulei de masline.
  • menta.
  • lamaie.
  • sare.
  • capere.
  • vin alb.
  • piper.
  • Cous-cous (100 g).
  • supa.
  • curry.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous cu somon:

Cous-cous-ul se pune in supa si o lingurita de curry intr-un castron si se acopera cu supa fierbinte, dupa ce se umfla se scoate din supa amesteca cu o lingura de ulei de masline.

Intr-un vas se amesteca 2 linguri de masline, cu o lingura de vin alb,1 lingura de zeama de lamaie, caperi taiati marunt, menta se amesteca totul bine. Se ia felia de salmon, se curate de oase si se condimenteaza cu sare, piper si sosul de ulei. Se pune o tigaie antiaderenta pe foc, se incalzeste bine se coace pestele pe ambele parti pentru cateva minute.Se rupe in bucatele mici, se amesteca cu cous-cosul, se serveste cald sau chiar si rece.

Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosii si somon congelat.

2

Cous-cous-ul se poate combina cu diverse legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Adele 1

22.05.2015, 07:15

Multumesc Dantes

Micutza Luana 1

22.05.2015, 10:15

ce bunatate tre sa fie aici yami

Adele 1

22.05.2015, 11:55

Luana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L