Covrigei cu branza si cascaval

de Criss in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2015 | 7961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 ou 
  • 1 galbenus de ou
  • 200 g unt/margarina
  • 200 g branza framantata sau branza de burduf
  • 2 lingura smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ou batut
  • chimen/mac/susan (eu prefer chimenul)
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu branza si cascaval:


Intr-un vas se amesteca faina cu sarea si drojdia uscata. Se adauga untul/margarina, branza framantata . Se amesteca pana se obtine un aluat nisipos. Se adauga smantana, oul, galbenusul si laptele caldut in care am dizolvat o lingurita de zahar.

Se framanta aluatul si se lasa la dospit timp de o ora. Se intinde apoi o foaie de aproximativ 7 mm, se decupeaza cu formele de covrigei, se ung covrigeii cu ou batut, se presara chimen si cascaval din belsug. Se pun covrigeii in tava pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit pana devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Criss 1

03.02.2015, 13:01

mirela0911 1

03.02.2015, 14:33

Ce ne mai plac covrigeii!

Criss 1

04.02.2015, 05:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Champignon al ajillo