Covrigei cu branza si cascaval

de Criss in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2015 | 2093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 ou 
  • 1 galbenus de ou
  • 200 g unt/margarina
  • 200 g branza framantata sau branza de burduf
  • 2 lingura smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ou batut
  • chimen/mac/susan (eu prefer chimenul)
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu branza si cascaval:



Intr-un vas se amesteca faina cu sarea si drojdia uscata. Se adauga untul/margarina, branza framantata . Se amesteca pana se obtine un aluat nisipos. Se adauga smantana, oul, galbenusul si laptele caldut in care am dizolvat o lingurita de zahar.


Se framanta aluatul si se lasa la dospit timp de o ora. Se intinde apoi o foaie de aproximativ 7 mm, se decupeaza cu formele de covrigei, se ung covrigeii cu ou batut, se presara chimen si cascaval din belsug. Se pun covrigeii in tava pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit pana devin aurii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Criss 1

03.02.2015, 13:01

mirela0911 1

03.02.2015, 14:33

Ce ne mai plac covrigeii!

Criss 1

04.02.2015, 05:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu taietei si kaizer