Covrigei de casa cu cascaval si seminte de in

de FlaviaD in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2013 | 4620 vizualizari

COMENTARII (12)

xana 1

13.09.2013, 14:39

laura_n 1

13.09.2013, 14:43

ai pus un pic de cascaval
numai buni de rontait

gaby_duceag 1

13.09.2013, 16:38

Am lasat la dospit intr-un loc ferit de curent si acoperit cu un prosop pana ce si-a dublat volumul. Apoi doar am intins cu sucitorul o foaie de aproximativ 1 cm grosime.
.........................

Am asezat covrigeii intr-o tava intinsa, unsa cu putin ulei si apoi tapetata cu hartie de copt.


unde am punctat io asa-i ca mai trebuia ceva gen "am modelat, am decupat..."?

MotanLaOale 1

13.09.2013, 16:51

MonaMimi 1

13.09.2013, 19:17

Rocsi 1

13.09.2013, 20:02

Daca ai sti tu ce mult imi plac. Zilnic as manca

Lavinia 1

13.09.2013, 20:07

buni

simona72 1

13.09.2013, 20:32

grozavi de buni!!! faceam si eu mai demult, acum nu mai am rabdare...

Cris2711 1

13.09.2013, 22:08

imi place ce ai gatit tu aici

Lia_ 1

13.09.2013, 22:40

FlaviaD 1

14.09.2013, 12:20

Gaby, cred ca se subintelege. Nu cred ca e cazul sa ne pierdem in detalii, mai ales ca avem de aface cu profesionisti aici

FlaviaD 1

14.09.2013, 12:21

Multumesc tuturor. Mi-a luat ceva sa-i coc ce-i drept. I-am facut repede, dar de copt...mai bine platiti pe cineva sa-i coaca, ascultati la mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu cascaval afumat si ciupercute