Covrigei sarati

de marieta in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2010 | 9207 vizualizari

 

sunt buni langa o bere sau o cola rece!!

 

INGREDIENTE

  • 3oua,
  • o lingura sare,
  • un cub de drojdie proaspata,
  • 250g unt,
  • 50ml ulei,
  • 2linguri cu varf smantana,
  • 250ml lapte caldut(nu fierbinte)
  • o lingura de chimen sau mac,
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei sarati:

se bat 2 oua cu sarea,drojdia(se pune cubul de drojdie intreg nedizolvat)smantana,


se bate bine cu telul pana la omogenizare


apoi se adauga restul ingredientelor si faina treptat pana iese un aluat bun de lucrat cu el.


se lasa o ora la dospit acoperit cu un prosop apoi se fac forme de covrigei cu mana(sunt forme anume dar aici nu am)apoi se pun in tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt sau unsa putin cu ulei.


se ung covrigeii cu oul ramas batut cu o lingura de ulei


se dau la cuptor pana se rumenesc frumos


mie mi-au iesit 4 tavi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei sarati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

marieta 1

07.07.2010, 15:12

nici eu nu prea am rabdare ana!!dar odata ce ma pornesc sunt greu de oprit!!

nadina73 1

04.10.2010, 01:14

am sarit retata asta dar cum?5f

marieta 1

11.10.2010, 00:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bulgarasi de branza cu marar