cozonac pane

de nadina73 in Dulciuri, 14 Apr 2010 | 2723 vizualizari

 

cand eram copii si mergeam in vacanta la tara la bunici,bunica ne facea mult cozonac pane.....................e fantastic de bun

 

INGREDIENTE

  • felii de cozonac
  • 4-5 oua
  • putina sare
  • ulei pt prajit
  • 1 canita de lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cozonac pane:

Se taie feliile de cozonac in doua sa nu fie mari si se pune cate 1 lingurita de lapte pe fiecare feliuta(vor fi mai moi si mai pufoase) ,apoi se da prin ou si se prajeste in ulei fierbinte.


La tara mai ramanea si se mai usca prin spaitu(camara)bunici iar bunica sa ne face ca sa-l mancam il facea pane cu ou,sau ma rog il dadea prin ou si il prajea,si chiar imi aminteam de acele vremuri ................cu multi ani in urma si mia venit o pofta............iar cu un ceai de fructe acrisor merge super bine


incercati cu incredere e grozav

 
Daca ti-a placut reteta noastra "cozonac pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

nadina73 1

16.04.2010, 11:10

si nici cozonoc nu mai am ca sa fac altu lili

nadina73 1

16.04.2010, 11:11

diana-k si eu mai puneam in lapte dar incearca si varianta asta sa vezi ce bune ,multumesc mult

nadina73 1

16.04.2010, 11:13

danuta nu am avut timp ,ieri am avut un program tare incarcat dute la lucru ,vino termina mancarea dute la curs dute cu copii ,ba mai mult aseara am avut musafirii...........au plecat si tarziu tare de la noi ,vb azi danuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu crema patisera