Inghetata de capsuni

de divainbucatarie in Dulciuri, 24 Noi 2010 | 3123 vizualizari

 

Reteta mea de inghetata cu capsune este atat de usor de realizat incat au facut-o copilul meu si finuta mea.

 

INGREDIENTE

  • 200g crema de branza Philadelphia
  • 150g zahar
  • 150g frisca
  • 2 oua
  • 150g capsune
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Amestecam crema de branza cu frisca, apoi adaugam zaharul. Adaugam ouale intregi si frecam bine. La sfarsit punem capsunele taiate in bucatele. Se mixeaza bine si apoi se toarna in vasul in care vom congela compozitia. Punem la congelator pentru 6 ore.


Vom obtine o inghetata delicioasa. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

divainbucatarie 1

25.11.2010, 13:04

Va multumesc! chiar e buna, merita incercata!

elena1988 1

15.03.2011, 18:07

cristinne 1

06.05.2011, 16:05

acum am facut-o., e la congelator.
abia astept sa vad cum a iesit;P

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Parfe tricolor cu nuca si alune