Cozonac ROZENKRANTZ

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 18 Dec 2011 | 4305 vizualizari

COMENTARII (23)

brunetica 1

18.12.2011, 15:43

ce bine arata foarte frumos

Ubulika 1

18.12.2011, 15:43

super tare !!!!!

Mitinita 1

18.12.2011, 16:24

superb,am facut si noi azi unul.

gaby_gabytza 1

18.12.2011, 16:30

foarte reusit

Dana_Retetegg 1

18.12.2011, 17:11

Super delicios

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 17:21

ador cozonacul asta....este mai deosebit si are un farmesc aparte de sarbatori.

aziz 1

18.12.2011, 17:35

crontz,crontz delicios!!!

gaby_duceag 1

18.12.2011, 18:13

Nici eu n-am facut niciodata cozonac.

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 18:25

parca ai sti tu sa faci asa cozonac Gaby...na,ca eu am facut daca vrei sa stii.

Zambareata 1

18.12.2011, 19:31

si eu vreau sa fac de acest Craciu pentru prima oara in viata mea cozonac.....si asta chiar imi place cum arata.ia sa vad daca ii place sotului aspectuldeja stiu raspunsul nu trebuie sa il mai intreb stiu ca ii va face cu ochiuleu deja salivez....

Bunica 1

18.12.2011, 19:46

fetelooooor, totul are un inceput deci, la treaba !

danakarin 1

18.12.2011, 19:48

felicitari pentru acest minunat Rosenkranzkuchen !

diaconta 1

18.12.2011, 19:56

minunat

Cris2711 1

18.12.2011, 20:43

Rosenkranz

Lau 1

18.12.2011, 21:10

felicitari,am sa il fac si eu de sarbatori

Rocsi 1

18.12.2011, 21:35

mamaaaaaaaaaaaa ...un deliciuuuuu...bravo Dana!!!

Angelina_Elena 1

18.12.2011, 22:27

ce bun trebuie sa fie

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:11

bun bun

mihaelar63 1

19.12.2011, 01:15

Dana , rusinica ca ti-ai asumat tu prepararea
Las' ca se vede clar din imagini cine a muncit cu adevarat

Dana Cristea - pusikmea 1

19.12.2011, 06:51

multumesc tuturor, ma bucur ca va place, asa cum zice bunica, toate au un inceput Doamna mihaela, chiar asa e, andu e cofetarul sef, de aceea a iesit si asa bun

mamaieelena 1

19.12.2011, 07:18

frumos si bun

Panacris 1

21.12.2011, 16:54

Aspectuos si delicios!!!

VERONICA2607 1

19.03.2012, 11:55

superb

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac Rosenkrantz (de post)