Crap cu cartofi noi in punga, la cuptor

de Sim0na in Crap / Caras, 12 Aug 2012 | 3205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati crap
  • nucsoara
  • usturoi praf
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • 1 kg cartofi noi
  • sare
  • piper
  • boia
  • usturoi praf
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu cartofi noi in punga, la cuptor:


Bucatile de peste condimentate le-am pus intr-o punga speciala ptr cuptor, iar cartofii condimentati si ei in alta punga, intepand pungile din loc in loc cu o scobitoare. Am asezat punga cu cartofi intr-o tava si am bagat la cuptor, iar dupa cca 15 minute am adaugat si punga cu pestele. Am mai lasat 20 minute, apoi am rupt pungile in partea superioara, fara ca lichidul sa se verse in tava. Am mai lasat 15 minute, apoi am oprit focul.


Am servit pestele si cartofii cu un sos de usturoi cu smantana.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu cartofi noi in punga, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Sim0na 1

14.08.2012, 14:58

Dia, tu papi cartofii si eu pestele N-am zis noi ca impartim totul?!

mamaieelena 1

14.08.2012, 23:32

place

jolygina 1

16.08.2012, 00:49

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Saramura de caras