Crap cu ciuperci in sos tomat

de Rocsi in Crap / Caras, 29 Noi 2012 | 2494 vizualizari

 

Am venit cu un preparat din peste pentru maine...

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati mai mari de crap proaspat
  • 7 ciuperci proaspete
  • 3 catei de usturoi
  • 1 canita cu vin
  • 300-400 gr pasta de rosii de casa
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu ciuperci in sos tomat:

Bucatile de peste le spalam si le tamponam cu un servet.

Il condimentam cu care si piper pe ambele parti si il lasam sa stea asa vreo 15-20 de minute.

Ciupercile le spalam si le lasam sa se scurga de apa.

Usturoiul il curatam si il pisam.

Intr-un bol amestecam vinul, pasta de rosii de casa,usturoiul pisat, sare si piper dupa gust si un varf de lingurita cu busuioc uscat.

Daca e prea gros sosul mai adaugati cateva linguri de apa.

Ungem un vas yena cu ulei si asezam bucatile de peste.

Deasupra punem ciupercile, pe care le presaram cu putina sare si piper.


Peste toate acestea turnam sosul pregatit.


Acoperim vasul cu capacul si il introducem in cuptor.

Aprindem cuptorul si lasam preparatul nostru pana este bine facut.

Cand este gata il scoatem sa se racoreasca putin, apoi poate fi consumat.

Il servim cu putina zeama de lamaie.

Va urez pofta buna...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu ciuperci in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Rocsi 1

01.12.2012, 20:28

Medi te astept cu drag

Rocsi 1

01.12.2012, 20:28

Multumesc mult Ruxy draga

Rocsi 1

01.12.2012, 20:28

Simona ma bucur ca iti place.Iti multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Crap in crusta aromata la cuptor