Crap cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Lavinia in Crap / Caras, 1 Dec 2012 | 5786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg file de crap
  • 1 capatana usturoi
  • malai
  • apa
  • sare
  • piper
  • 150 g smantana
  • 3 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit pestele
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu mamaliguta si mujdei de usturoi:

Am spalat bine pestele,l-am asezonat cu sare si piper si l-am lasat sa se odihneasca 1 ora.

Intr-un bol am batut bine ouale cu un praf de sare,am dat pestele prin faina ,ou si l-am pus la prajit in ulei incins pe foc mic pana a prins crusta frumoasa.

Pentru mujdei am pisat bine cateii de usturoi ,am adaugat sare si i-am frecat cu ulei pana a prins consistenta (ca la maioneza).La final am adaugat smantana.(merge foarte bine si fara dar noua asa ne place)

Pentru mamaliguta am pus apa la fiert,cand a inceput sa clocoteasca am adaugat sare,1 lingura de unt si malaiul in ploaie(nu am cantitati exacte pentru ca mereu pun la ochi)

Pofta buna!



Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu mamaliguta si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu ceapa si praz