Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am spalat bine pestele,l-am asezonat cu sare si piper si l-am lasat sa se odihneasca 1 ora.
Intr-un bol am batut bine ouale cu un praf de sare,am dat pestele prin faina ,ou si l-am pus la prajit in ulei incins pe foc mic pana a prins crusta frumoasa.
Pentru mujdei am pisat bine cateii de usturoi ,am adaugat sare si i-am frecat cu ulei pana a prins consistenta (ca la maioneza).La final am adaugat smantana.(merge foarte bine si fara dar noua asa ne place)
Pentru mamaliguta am pus apa la fiert,cand a inceput sa clocoteasca am adaugat sare,1 lingura de unt si malaiul in ploaie(nu am cantitati exacte pentru ca mereu pun la ochi)
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult