Saramura peste

de mihasara in Crap / Caras, 20 Mai 2016 | 989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 ardei iuti
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 legatura patrunjel
  • sare mare
  • cimbru
  • foi de dafin
  • otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura peste:

Spalam foarte bine pestele si il stergem foarte bine sa fie cat mai uscat.


Pe gratar presaram sare grunjoasa in asa fel incat sa fie acoperita toata suprafata.


Asezam ardeii si ii lasam sa se coaca.


Cand sunt gata legumele, asezam pestele pe care l-am condimentat dupa preferinta.


Il frigem pe ambele parti, pana devine crocant.


Intre timp curatam legumele coapte de coaja, seminte si cotoare.


Le taiem cubulete mici, inclusiv rosiile, avand grija sa pastram cat mai mult din sucul de la ele.


Punem legumele tocate impreuna cu cimbru, dafin, sare, piper dupa gust si 500ml de apa la fiert.


Lasam sa fiarba 5 minute de la primul clocot.


Strivim usturoiul si il punem in saramura dupa care mai fierbem 2-3minute.


Scoatem cimbru si foile de dafin din saramura.


Adaugam otet dupa gust.


Punem pestele in saramura si presaram patrunjel tocat fin.


Acoperim vasul pana la servire, minim 30 de minute.



  • Se serveste cu mamaliga.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

20.05.2016, 16:12

Pesteeeee!

Constelatialeu 1

20.05.2016, 19:46

Delicioasa !

dantes 1

21.05.2016, 17:42

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste in stil vietnamez