Saramura peste

de mihasara in Crap / Caras, 20 Mai 2016 | 1152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 ardei iuti
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 legatura patrunjel
  • sare mare
  • cimbru
  • foi de dafin
  • otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura peste:

Spalam foarte bine pestele si il stergem foarte bine sa fie cat mai uscat.


Pe gratar presaram sare grunjoasa in asa fel incat sa fie acoperita toata suprafata.


Asezam ardeii si ii lasam sa se coaca.


Cand sunt gata legumele, asezam pestele pe care l-am condimentat dupa preferinta.


Il frigem pe ambele parti, pana devine crocant.


Intre timp curatam legumele coapte de coaja, seminte si cotoare.


Le taiem cubulete mici, inclusiv rosiile, avand grija sa pastram cat mai mult din sucul de la ele.


Punem legumele tocate impreuna cu cimbru, dafin, sare, piper dupa gust si 500ml de apa la fiert.


Lasam sa fiarba 5 minute de la primul clocot.


Strivim usturoiul si il punem in saramura dupa care mai fierbem 2-3minute.


Scoatem cimbru si foile de dafin din saramura.


Adaugam otet dupa gust.


Punem pestele in saramura si presaram patrunjel tocat fin.


Acoperim vasul pana la servire, minim 30 de minute.



  • Se serveste cu mamaliga.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

20.05.2016, 16:12

Pesteeeee!

Constelatialeu 1

20.05.2016, 19:46

Delicioasa !

dantes 1

21.05.2016, 17:42

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste in stil vietnamez