Crap cu sos de rosii

de Miha in Crap / Caras, 25 Iun 2009 | 3855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati crap
  • 3 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare,piper,cimbru
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos de rosii:

Pestele curatat si spalat se sareaza si pipereaza.Se presara si putin cimbru.

Rosiile se decojesc si se toaca marunt impreuna cu ceapa si usturoiul.Se omogenizeaza si se toarna peste peste.

Se adauga uleiul si vinul alb si se da la cuptor pana scade sosul si se rumeneste pestele.

Se serveste cu piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

onuta 1

22.11.2010, 13:13

mama ce bine arata 5 furcu

MotanLaOale 1

22.11.2010, 15:04

super bun

Rux 1

22.11.2010, 19:12

Excelenta reteta si prezentare Miha!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!