Crap in pesmet a la italiano

de mihaelar63 in Crap / Caras, 20 Mai 2012 | 5603 vizualizari

 

Imi place mult cum aromeaza italienii pesmetul cu parmezan , ierburi usturoi , patrunjel .

 

INGREDIENTE

  • 1 crap oglinda [2 kg]
  • 500 gr pesmet
  • 100 gr parmezan
  • 100 ml ulei
  • putin usturoi verde
  • putin patrunjel verde
  • 2 linguri pasta kapia
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • ulei pentru prajit
  • masline
  • 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in pesmet a la italiano:

Curatati , spalati ,portionati, sarati  crapul pe care il stropiti cu zeama de lamaie.

Amestecati pesmetul cu parmezan , sare , piper , pasta Kapia , usturoi si patrunjel tocat . Adaugati la pesmet si putin ulei pana arata ca un nisip umed

Treceti bucatile de peste prin faina alba , ou batut cu sare si lapte , iar la sfarsit prin  amestecul cu pesmet .

Prajiti in ulei incins si scoateti crapul pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

Serviti cu lamaie , masline , etc .

 

TIPS-URI

1

Veti fi fericiti daca alegeti varietatea de crap oglinda , acesta nu are solzi si il veti curata mai usor .

2

Sfat pentru tinerele casatorite :nu curatati peste ,nu transati carne . Daca sotul va efectua aceste operatiuni , va continua asa totdeauna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in pesmet a la italiano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

21.05.2012, 19:49

Mie mi-ar placea mult...eu sunt o norocoasa...la mine numai sotul curata pestele eu doar il gatesc

iry-gabriela 1

22.05.2012, 00:15

bine de luat in seama toate sfaturile

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:17

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Peste prajit "Ca la MAMA ACASA"