Crap in pesmet a la italiano

de mihaelar63 in Crap / Caras, 20 Mai 2012 | 2236 vizualizari

 

Imi place mult cum aromeaza italienii pesmetul cu parmezan , ierburi usturoi , patrunjel .

 

INGREDIENTE

  • 1 crap oglinda [2 kg]
  • 500 gr pesmet
  • 100 gr parmezan
  • 100 ml ulei
  • putin usturoi verde
  • putin patrunjel verde
  • 2 linguri pasta kapia
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • ulei pentru prajit
  • masline
  • 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in pesmet a la italiano:

Curatati , spalati ,portionati, sarati crapul pe care il stropiti cu zeama de lamaie.


Amestecati pesmetul cu parmezan , sare , piper , pasta Kapia , usturoi si patrunjel tocat . Adaugati la pesmet si putin ulei pana arata ca un nisip umed


Treceti bucatile de peste prin faina alba , ou batut cu sare si lapte , iar la sfarsit prin amestecul cu pesmet .


Prajiti in ulei incins si scoateti crapul pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .


Serviti cu lamaie , masline , etc .


 

TIPS-URI

1

Veti fi fericiti daca alegeti varietatea de crap oglinda , acesta nu are solzi si il veti curata mai usor .

2

Sfat pentru tinerele casatorite :nu curatati peste ,nu transati carne . Daca sotul va efectua aceste operatiuni , va continua asa totdeauna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in pesmet a la italiano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

21.05.2012, 19:49

Mie mi-ar placea mult...eu sunt o norocoasa...la mine numai sotul curata pestele eu doar il gatesc

iri_iri 1

22.05.2012, 00:15

bine de luat in seama toate sfaturile

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:17

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde