Crap in sos de rosii

de adry88 in Crap / Caras, 28 Iun 2013 | 2195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4bucati de crap
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1 ceapa mare
  • 5 rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in sos de rosii:

Intr-o farfurie amestecam sare,piper,3 catei de usturoi pisat,busuiocul,


Condimentam bucatile de crap si le acoperim cu folie dupa care dam la frigider 30 min,


In blender adaugam ceapa curatata,usturoiul,rosiile si le blenduim,


In vasul termorezistent uns cu ulei adaugam sosul de rosii,deasupra adaugam bucatile de crap si dam la cuptor pana scade sosul si se rumeste frumos,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

29.06.2013, 00:29

gaby_gabytza 1

01.07.2013, 09:11

bun

delia64 1

04.07.2013, 17:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit