Plachie de crap la cuptor

de gospodariu in Crap / Caras, 3 Mai 2016 | 2153 vizualizari

 

"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 6 bucăţi de crap;
  • 2 cepe rosii mari;
  • 2 ardei kapia;
  • 3-4 căţei de usturoi;
  • 250 g de roşii cherry;
  • 2-3 linguri pasta de tomate;
  • 100 ml vin alb;
  • 100 ml de apă;
  • 100 ml ulei;
  • foi de dafin,sare, piper după gust;
  • pătrunjel verde;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap la cuptor:

Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii kapia rondele şi usturoiul pisat.


Cand legumele s-au inmuiat adaugam rosiile cherry, pasta de tomate, condimentam dupa gust si lasam sa fiarba 10 minute.


Intr-o tava asezam bucatile de peste peste care adaugam sosul de legume si apoi turnam vinul, apa si condimente.


Dam la cuptor pentru 20-25 minute, iar cand este gata si pestele s-a rumenit, scoatem tava si presaram deasupra patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Andra_Constantinescu 1

03.05.2016, 21:33

Buna!

MotanLaOale 1

04.05.2016, 08:50

marcela1979 1

04.05.2016, 13:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel aromata la cuptor