Crap la cuptor

de Bucataras Monica in Crap / Caras, 16 Dec 2013 | 14141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap - 1.5 - 2 kg
  • legume - ceapa , morcov, ardei , rosii
  • 1 lamiie
  • 1 pahar vin alb ,
  • ulei ,
  • boabe de piper
  • 1-2 foi dafin
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

 se pregateste pestele  - se curata , se spala  , se da cu sare si piper  ,  se pune intr-o tava  pe un pat de legume  , se toarna  vinul si uleiul  , se pun boabele de piper si foile de dafin , lamiia se taie feliute  se pun si pe peste si inauntrul lui .

Se tine la cuptor cam 25 min ( in functie de performanta cuptorului  acest timp poate fi mai mare sau mai mic ) .

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap en papillote cu lamaie si pin