Crap la cuptor cu sos de rosii

de susu in Peste, 23 Mar 2018 | 1949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rondele crap, aproximativ 2 kg
  • 300 ml suc de rosii la cutie
  • 200 ml vin alb sec

  • 5 catei mari de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 ramurica cimbru
  • 3 foi de dafin
  • Sare, piper, vegeta
  • 3 lg ulei de masline
  • 1 legat patrunjel verde
  • Zeama de la o lamaie

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu sos de rosii:

Rasnim sare si piper peste peste si lasam vreo 15 minute. Punem zeama de lamaie si mai lasam o ora. Inainte de a pune pestele in cuptor trebuie sa-l aducem la temperatura camerei. Amestecam uleiul cu vinul, sosul de rosii, usturoiul zdrobit, patrunjel tocat, fze de dafin rupte si ceapa felii. Turnam peste peste si dam la cuptorul incalzit. La inceput lasam la 200 ° si cand incepe sa fiarba micsoram la 180 °. Punem mereu cu lingura din sosu de rosii peste peste sa nu se arda. Sosul trebuie sa fie cam pana la jumatatea pestelui. Eu am facut mai mult sos pt ca scade si raman fara mai ales daca e tava intinsa. Am folosit 375 ml vin si 500 ml suc de rosii. Se tine vreo 40-50 min. Servim neaparat cu mamaliga si patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

23.03.2018, 20:58

Ina 1

23.03.2018, 21:18

Bun

elucubratiiculinare 1

24.03.2018, 08:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor