Red fish la cuptor

de cristeena20 in Peste, 6 Feb 2014 | 5708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 peste red fish (eu am avut congelat) 
  • sare, piper, 
  • 2 cepe
  • 2 rosii mari si coapte 
  • 2 pahare de vin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red fish la cuptor:

Curatam bine pestele, facem cateva crestaturi deasupra cu cutitul presaram cu sare si piper. Lasam asa la rece cca 2 ore .

Taiem felii groase ceapa si rosiile si le punem intr-un vas termorezistent. Punem pestele deasupra si turnam putin ulei de masline deasupra si vin alb. 

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumeneste putin. (aprox 30 minute)

 

TIPS-URI

1

Servim la cartofi fierti sau aromati cu rosmarin, orez sau alta garnitura la alegere . Si nu uitati vinul alb sau roze!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Red fish la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Alexandra Burz 1

06.02.2014, 19:45

Pushaa 1

06.02.2014, 20:22

cristeena20 1

06.02.2014, 22:10

Multumesc !! si eu zic la fel...pestele oricand e bun si oricum e facut. Eu sunt adepta ideii simplu si bun Aici am mare noroc ca avem atatea feluri de peste la preturi bune ..si nu mai stiu ce sa aleg. Pestele asta e prima data cand il incerc dar imi place mult.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu somon si mozzarela