Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc

de Satisfyyourcravings in Peste, 4 Mai 2017 | 1257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura de ulei
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • busuic si patrunjel proaspete, tocate
  • sare
  • piper
  • 4-6 rosii, tocate
  • 400 grame fasole alba din conserva (scursa de apa)
  • 500 grame filet peste alb (eu am folosit Tilapia) fara piele si oase
  • 1/2 cana supa de pui sau legume (din cub concentrat sau conserva)
  • 4 linguri de unt
  • Parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc:

Se amesteca uleiul cu usturoiul, verdeata, sare, piper, rosiile si sucul lor si fasolea intr-un bol. Se lasa la marinat. Cu cat sunt marinate mai mult, cu atat sosul va fi mai delicios.


Se incalzeste putin ulei de masline, intr-o tigaie nonaderenta, la foc mediu. Se usuca pestele cu un prosop de hartie, se presara cu sare si piper si se prajeste 4 minute pe parte, in functie de grosime, pana devine auriu. Se transfera pe o farfurie.


In aceeasi tigaie, se adauga mixul de fasole si untul. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul si se lasa pana cand sosul incepe sa se ingroase. Se adauga supa. Cand sosul devine onctuos, se adauga sare si piper si se asaza pestele inapoi in tigaie.


Se serveste cu parmezan ras, salata verde si paine.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

-Licurici- 1

04.05.2017, 15:56

dantes 1

12.05.2017, 13:32

kytz 1

30.05.2017, 06:10

Yammi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancarica de dovlecei cu soia
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu ciocolata

de Meea 4

ieri la 18:20

Parizer de casa

de Criss 6

ieri la 12:59

Desert prajitura cu blat din albusuri si crema de portocale

de RODIMUR 5

ieri la 12:33

RETETA RECOMANDATA
SARAMURĂ CU SCRUMBIE DE DUNĂRE