Crap la cuptor pe pat de morcov

de Bucataras Medi in Peste, 22 Aug 2011 | 5513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati crap(eu am avut un crap mare, cam de 8 kg pe carel-am transat si din care am folosit si pentru aceasta reteta)
  • 4-5 morcovi
  • 2 lamai
  • 1pahar cu vin alb sec
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor pe pat de morcov:

Curatam si apoi spalam morcovii.Ii taiem rondele mai groase si ii asezam apoi intr-o tava. Ii stropim cu putin ulei de masline si presaram peste ei cimbru uscat. Bucatile de peste dupa ce le-am spalat bine, le stergem cu ajutorul unui prosop absorbant, le condimentam dupa gustul fiecaruia cu sare si piper si le asezam deasupra rondelelor de morcovi. Stropim totul cu zeama de la o lamaie, iar cealalta lamaie o taiem cubulete mici pe care le asezam peste bucatile de peste.Turnam paharul de vin peste peste si dam la cuptor. Din cand in cand mai stropim bucatile de peste cu sosul din tava.Tinem la cuptor pana cand pestele este bine facut si rumenit. Scoatem apoi tava din cuptor, lasam sa se racoreasca putin si servim pestele alaturi de rondelele de morcovi si un orez cu legume.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor pe pat de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

DIANA B 1

27.08.2011, 11:47


Medi am facut si eu ceva de-acest gen ,, crap la soare pe pled de nuiele"

mihaelar63 1

06.10.2011, 17:48

Foarte apetisanta combinatie
Iar imaginea ...

mena29 1

14.10.2011, 21:12

asta e reactia mea la reteta asta...sunt topita dupa peste

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste prajit , cu mamaliguta si sos rosu