Crap la cuptor pe pat de morcov

de Bucataras Medi in Peste, 22 Aug 2011 | 5073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati crap(eu am avut un crap mare, cam de 8 kg pe carel-am transat si din care am folosit si pentru aceasta reteta)
  • 4-5 morcovi
  • 2 lamai
  • 1pahar cu vin alb sec
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor pe pat de morcov:

Curatam si apoi spalam morcovii.Ii taiem rondele mai groase si ii asezam apoi intr-o tava. Ii stropim cu putin ulei de masline si presaram peste ei cimbru uscat. Bucatile de peste dupa ce le-am spalat bine, le stergem cu ajutorul unui prosop absorbant, le condimentam dupa gustul fiecaruia cu sare si piper si le asezam deasupra rondelelor de morcovi. Stropim totul cu zeama de la o lamaie, iar cealalta lamaie o taiem cubulete mici pe care le asezam peste bucatile de peste.Turnam paharul de vin peste peste si dam la cuptor. Din cand in cand mai stropim bucatile de peste cu sosul din tava.Tinem la cuptor pana cand pestele este bine facut si rumenit. Scoatem apoi tava din cuptor, lasam sa se racoreasca putin si servim pestele alaturi de rondelele de morcovi si un orez cu legume.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor pe pat de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

DIANA B 1

27.08.2011, 11:47


Medi am facut si eu ceva de-acest gen ,, crap la soare pe pled de nuiele"

mihaelar63 1

06.10.2011, 17:48

Foarte apetisanta combinatie
Iar imaginea ...

mena29 1

14.10.2011, 21:12

asta e reactia mea la reteta asta...sunt topita dupa peste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste