Crap sarbesc la cuptor

de Rahela Velicu in Crap / Caras, 23 Mar 2017 | 1388 vizualizari

 

O reteta cu crap proaspat de Dunare, foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 crap (fara cap si coada)
  • 4-5 cartofi
  • 4-5 cepe mari
  • 200 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap sarbesc la cuptor:


Mai intai, prajim bucatile de crap in ulei incins. pe ambele parti. In acelasi ulei, prajim si cartofii taiati cuburi mai mari. Nu-i lasam sa se prajeasca bine, doar sa se rumeneasca putin.


In acelasi ulei in care am prajit pestele si cartofii, prajim si ceapa taiata julienne. Dupa ce se caleste ceapa, adaugam vinul,1 cana de apa, sare, piper si ardei boia dulce si mai lasam 2-3 minute pe foc.


Punem intr-o cratita cartofii, adaugam apoi sosul de ceapa, iar deasupra punem pestele. Cartofii trebuie sa fie in zeama, daca nu este suficienta, mai adaugam putina apa.


Presaram sare deasupra pestelui, presaram marar tocat si dam la cuptor, 30-35 de minute sau pana cand cartofii vor fi fierti.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si rosii deasupra.

2

Merge cu orice tip de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap sarbesc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rahela Velicu 1

24.03.2017, 20:34

kytz 1

26.03.2017, 22:42

Rahela Velicu 1

10.04.2017, 19:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui la cuptor