Creier de porc pane

de delia64 in Porc, 17 Iun 2013 | 1763 vizualizari

 

Este o mancarica gustoasa care ne place tare mult .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg creier
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc pane:

Creierul se pune intr-o strecuratoare si se opareste .


Dupa ce se scurge de apa se trece printr-un vas cu faina .


Ouale, sarea , piperul si faina se amesteca pana obtinem o coca omogena.


Trecem bucatile de creier prin coca si le prajim pana se rumenesc pe toate partile.


Se scot pe un servetel pentru a absorbi uleiul .


Se serveste cald cu garnitura preferata .


Pofta buna !!!





 

TIPS-URI

1

o salata de rosii , castraveti si ceapa este numa buna alaturi de deliciosul creier.

2

ca garnitura merge de minune cu cartofi pai , cartofi aurii sau pilaf de orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

delia64 1

18.06.2013, 20:10

Crinuta e bun .

danakarin 1

18.06.2013, 20:19

Imi place la nebunie!

delia64 1

18.06.2013, 22:25

dianakarin si noua ne place ,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Creier pane