Creier pane

de Rocsi in Porc, 12 Feb 2013 | 2910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr creier de porc
  • faina alba
  • 4-5 oua
  • sare
  • piper
  • 1 varf lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita rasa patrunjel uscat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Creierul il spalam bine, il lasam in apa rece cam 1 ora, insa o mai schimbam o data dupa jumatatea timpului.

Il scurgem de apa si il lasam cam 10 minute intr-o sita.

Ouale le batem spuma cu sare, piper, boiaua de ardei, praful de usturoi si patrunjelul uscat.

Pe o farfurie punem faina alba.

Intr-o tigaie punem ulei si il incingem.

Trecem fiecare bucata de creier prin faina, ou batut, faina si iar ou batut, apoi le prajim in uleiul fierbinte.

Il rumenim pe ambele parti, apoi il scoatem intr-o farfurie pe servetele de bucatarie.

Daca uleiul prinde o culoare mai inchisa, puteti sa il mai schimbati.

Procedam astfel pana terminam tot creierul.

Il lasam sa se racoreasca, apoi servim.

Alaturi de mustar, o salata, muraturi merge perfect!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

Rocsi 1

01.09.2013, 18:58

Doina, Silvia va multumesc

nadea68 1

01.09.2013, 19:04

Rocsi 1

01.09.2013, 19:48

Nadea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creier pane