Crema cu branza Ceva fin si zmeura

de Bunica in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 696 vizualizari

 

Un desert usor de preparat si fara a necesita fierbere.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de branza Ceva fin de la Delaco
  • 200 ml. frisca lichida
  • 2 linguri de miere
  • 1 plic gelatina
  • 300 g. zmeura
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema cu branza Ceva fin si zmeura:

Gelatina se pune la hidratat conform instructiunilor de pe plic.


Frisca se bate pana sta pe teluri.


Branza se amesteca impreuna cu mierea ,zaharul vanilat si gelatina hidratata.


Toate acestea se amesteca impreuna cu frisca.


Vasele in care punem crema le imbracam pe interior cu folie alimentara .


Pe fundul fiecarui vas se pune zmeura,


Peste zmeura se toarna crema obtinuta .


Deasupra se pune un strat generos de zmeura.


Se da la frigider pentru cateva ore.


Cand crema s-a intarit,luam o farfurie o punem deasupra formei si intorcem forma.


Scoatem forma si folia .


 

TIPS-URI

1

Se poate pune in forme mici sau in una mai mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu branza Ceva fin si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bunica 1

16.09.2013, 16:55

Rocsi eram la scoala la ora cand ai postat)

Lia_ 1

16.09.2013, 20:37

f f bun

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 19:08

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza si banane