Crema cu branza Ceva fin si zmeura

de Bunica in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 668 vizualizari

 

Un desert usor de preparat si fara a necesita fierbere.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de branza Ceva fin de la Delaco
  • 200 ml. frisca lichida
  • 2 linguri de miere
  • 1 plic gelatina
  • 300 g. zmeura
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema cu branza Ceva fin si zmeura:

Gelatina se pune la hidratat conform instructiunilor de pe plic.


Frisca se bate pana sta pe teluri.


Branza se amesteca impreuna cu mierea ,zaharul vanilat si gelatina hidratata.


Toate acestea se amesteca impreuna cu frisca.


Vasele in care punem crema le imbracam pe interior cu folie alimentara .


Pe fundul fiecarui vas se pune zmeura,


Peste zmeura se toarna crema obtinuta .


Deasupra se pune un strat generos de zmeura.


Se da la frigider pentru cateva ore.


Cand crema s-a intarit,luam o farfurie o punem deasupra formei si intorcem forma.


Scoatem forma si folia .


 

TIPS-URI

1

Se poate pune in forme mici sau in una mai mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu branza Ceva fin si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (15)

Bunica 1

16.09.2013, 16:55

Rocsi eram la scoala la ora cand ai postat)

Lia_ 1

16.09.2013, 20:37

f f bun

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 19:08

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheese cake cu zmeura