Crema cu branza Ceva fin si zmeura

de Bunica in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 792 vizualizari

 

Un desert usor de preparat si fara a necesita fierbere.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de branza Ceva fin de la Delaco
  • 200 ml. frisca lichida
  • 2 linguri de miere
  • 1 plic gelatina
  • 300 g. zmeura
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema cu branza Ceva fin si zmeura:

Gelatina se pune la hidratat conform instructiunilor de pe plic.


Frisca se bate pana sta pe teluri.


Branza se amesteca impreuna cu mierea ,zaharul vanilat si gelatina hidratata.


Toate acestea se amesteca impreuna cu frisca.


Vasele in care punem crema le imbracam pe interior cu folie alimentara .


Pe fundul fiecarui vas se pune zmeura,


Peste zmeura se toarna crema obtinuta .


Deasupra se pune un strat generos de zmeura.


Se da la frigider pentru cateva ore.


Cand crema s-a intarit,luam o farfurie o punem deasupra formei si intorcem forma.


Scoatem forma si folia .


 

TIPS-URI

1

Se poate pune in forme mici sau in una mai mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu branza Ceva fin si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bunica 1

16.09.2013, 16:55

Rocsi eram la scoala la ora cand ai postat)

Lia_ 1

16.09.2013, 20:37

f f bun

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 19:08

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata