Crema de branza cu leurda

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2013 | 1225 vizualizari

 

La vremea ei am facut multe cu leurda, imi place foarte mult! Crema asta am vazut-o pe site nu mai stiu la cine!

 

INGREDIENTE

  • 300g urda cu smantana
  • 200g branza telemea
  • 1 legatura leurda
  • 50g masline fara samburi
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu leurda:

Se amesteca intr-un castron urda cu branza telemea rasa.


Se presara boia, piper si sare daca mai trebuie.


Se toaca leurda si se amesteca in castron cu branza.


Maslinele se taie rondele si se amesteca si ele ib crema de branza.


Se unge pe felii de paine si se mananca cu rosii.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice feluri de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

MotanLaOale 1

08.05.2013, 08:30

mena29 1

08.05.2013, 20:30

Cred ca-i tare buna!

MotanLaOale 1

08.05.2013, 21:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Salata Boeuf