Crema de branza de capra cu chives si rodie

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2010 | 5736 vizualizari

 

Good Food iti propune sa incepi weekendul cu o cina relaxanta cu prietenii, pentru care nu trebuie sa gatesti mai mult de o ora. Lista de cumparaturi si orarul te vor ajuta sa-ti iasa totul ca la carte.

 

INGREDIENTE

  • 150g branza de capra, moale, fara coaja
  • 250g de ricotta
  • semintele de la ½ rodie
  • ½ legatura mica de chives, maruntita
  • 1 lingura de miere lichida
  • 2 lingurite otet de vin alb sau rosu
  • paine cu coaja crocanta, pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza de capra cu chives si rodie:

1. Se amesteca într-un bol branza de capra cu ricotta, apoi – cu ajutorul unei spatule – se întinde amestecul pe o farfurie întinsa. Se presara cu semintele de rodie si chives si se lasa deoparte pana aproape de servire.

2. Se amesteca mierea si otetul si se stropeste cu acest amestec crema de branza, chiar înainte de servire.

PS. Aceasta reteta este publicata pe www.bucataras.ro prin acord cu revista Good Food

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza de capra cu chives si rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu somon