Crema de branza de capra cu chives si rodie

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2010 | 3041 vizualizari

 

Good Food iti propune sa incepi weekendul cu o cina relaxanta cu prietenii, pentru care nu trebuie sa gatesti mai mult de o ora. Lista de cumparaturi si orarul te vor ajuta sa-ti iasa totul ca la carte.

 

INGREDIENTE

  • 150g branza de capra, moale, fara coaja
  • 250g de ricotta
  • semintele de la ½ rodie
  • ½ legatura mica de chives, maruntita
  • 1 lingura de miere lichida
  • 2 lingurite otet de vin alb sau rosu
  • paine cu coaja crocanta, pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza de capra cu chives si rodie:

1. Se amesteca într-un bol branza de capra cu ricotta, apoi – cu ajutorul unei spatule – se întinde amestecul pe o farfurie întinsa. Se presara cu semintele de rodie si chives si se lasa deoparte pana aproape de servire.


2. Se amesteca mierea si otetul si se stropeste cu acest amestec crema de branza, chiar înainte de servire.


PS. Aceasta reteta este publicata pe www.bucataras.ro prin acord cu revista Good Food

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza de capra cu chives si rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 09:40

tare bun

elena1988 1

08.02.2011, 14:19

delicios

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu somon