Rulada cu somon

de janet in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2010 | 3656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 felii mari de piine ,mai subtiri,fara coaja
  • -pasta de brinza
  • -somon afumat
  • -patrunjel tocat marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu somon:

Feliile de piine le aplatizam cit putem cu un sucitor,le ungem cu crema de brinza peste care punem somonul.(toate astea le-am pregatit pe o folie de film alimentar)Acum,cu ajutorul foliei,rulam cit mai strins,ca la salamul de biscuiti(fara sa prindem foliea inauntru)Asa strinse le punem la rece pina cind o sa-l feliem. Atunci ,desfacem folia,si tavalim ruloul prin patrunjel tocat foarte marunt(dupa cum o sa vedeti eu nu l-am dat prin partunjel ,dar va sfatuiesc sa o faceti ca arata super!)Apoi feliem si servim .Este un aperitiv usor si rapid de facut si da foarte bine!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

27.04.2010, 22:23

E super rulada facuta de tine !Pe un platou de aperitive da foarte bine.

gaby_duceag 1

31.05.2010, 12:57

asta e de exceptie !..Doamne..daca ar fi sa comentez tot ce vad ar trebui sa nu mai ies niciodata de aici ))

nusica 1

07.11.2011, 22:25

cum adica?luam o felie,doua,cate?le punem alaturi?mie nu mi-a iesit.am pus 4 felii de paine aplatizate cu sucitorul,pe folie,le-am uns cu crema de branza si deasupra somon afumat,le-am rulat si s-a rupt painea si a iesit branza si a iesit gros,un sul gros,n-am putut sa rulez strans,s-a rupt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv cu somon afumat