Fasole batuta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 2967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Fasole boabe alba
  • 2-3 Cepe
  • 100 ml Ulei
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se inmoaie de seara pana dimineata in apa rece. Se spala si se pune la fiert in oala sub presiune cu apa si sare circa 1 ora.


Cand este fiarta se scurge si se zdrobeste in robot adauganduse si uleiul pana devine o crema fina. Se potriveste de sare si piper.


In continuare eu cunosc 3 feluri de preparare


1-Se amesteca cu ceapa roshie tocata fin si se serveste pe paine prajita ornata cu muraturi.


2-Se amesteca cu usturoi pisat si se unge pe paine prajita ornandu-se cu muraturi.


3-Ceapa se toaca si se caleste in ulei pana devine rumena (se poate amesteca si cu o linguritza de boia) si se pune pe platoul cu fasolea batuta.


Se poate servi ca atare sau garnitura la carnatzi cu muraturi


Eu am servit fasolea batuta in gogonele murate insotzite de carnatzi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

16.12.2013, 19:53

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:57

MotanLaOale 1

19.12.2013, 08:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata(batuta)