Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru

de Rita Ilies in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2015 | 1417 vizualizari

 

De câte ori v-ați invitat prietenii la masă ori s-a apropiat aniversarea cuiva drag și ați fost copleșiți de stresul pregătirii unui meniu perfect care să fie apreciat de toată lumea?

Se întâmplă de multe ori să rămânem în pană de idei sau chiar în criză de timp, așa că, m-am gândit să vă propun o rețetă perfectă pentru un starter delicios și de efect! :)

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi pentru plăcintă
  • 100 g unt
  • 400 g hribi
  • 5 roșii cherry
  • o mână de arpagic roșu
  • 3 ouă
  • 150 ml iaurt
  • 150 ml vin alb demidulce
  • sare și piper
  • chimen negru
Portii: 18
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru:

Am sotat ciupercile și arpagicul în 50 g din untul pregătit. Am adăugat roșiile și am potrivit gustul cu sare și piper. Am încins cuptorul la 160 de grade. Din foile de plăcintă pe care le-am tăiat în 9 pătrate egale am folosit câte 4-5 pentru fiecare coșuleț. Le-am așezat în tavă și le-am umplut cu hribile sotate. Untul rămas l-am omogenizat împreună cu ouăle și vinul.


Am adăugat și iaurtul, puțină sare, apoi am umplut coșulețele. Am presărat chimen și le-am copt la 160 de grade timp de 15 minute. Sunt tentante, nu-i așa? :)


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

27.03.2015, 19:56

Teo 1

27.03.2015, 20:36

Chiar e o idee buna!

Panacris 1

29.03.2015, 13:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Buseuri cu branza