Crema de iaurt cu capsuni

de Mihaela11_jo in Dulciuri, 5 Mai 2011 | 1999 vizualizari

 

Reteta am gasit-o in revista "Click!Pofta buna" si mi-a placut mult ideea folosirii iaurtului, fiind mai acrisor si racoritor decat frisca singura.
Am modificat totusi cantitatea de miere de albine de la 2 linguri( in revista) la 5 linguri, deoarece piureul nu mi s-a parut suficient de consistent.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame capsuni  
  • 150 grame iaurt simplu  
  • 5 linguri miere de albine  
  • 50 grame zahar  
  • 100 ml frisca lichida  
  • frunze de menta verde pentru decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de iaurt cu capsuni:

Se taie capsunile felii, pastrand cateva intregi pentru decor. Se presara cu zahar si se zdrobesc sau se mixeaza. Se imparte piureul in doua.


Se bate frisca si se amesteca cu iaurtul;se adauga jumatate din piureul de capsuni si se incorporeaza bine. La cealalta jumatate de piureu se adauga mierea si se amesteca bine.


In cupele de servit se aseaza un strat de iaurt cu frisca si capsuni, un start de piureu de capsuni cu miere si se incheie cu un strat de iaurt cu frisca. Se decoreaza cu felii de capsuni si frunze de menta. Se lasa la frigider o ora inainte de servire.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de iaurt cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

06.05.2011, 12:01

Mihaela11_jo 1

07.05.2011, 07:44

Diva
Ancuta
Sufletista
Eduard
Ruxy
Motan
Cristiana_Dana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Ioana - La multi ani tuturor bucatarasilor ce poarta numele Sf Ioan