Crema de iaurt si smantana

de silvi0ara in Clasice, 19 Sep 2010 | 4646 vizualizari

 

Este un mod farte bun si simplu de a obtine crema proapata si ieftina facuta in casa.Aceasta reteta am vazut-o intr-o emisiune Tv.la Anna Olson.

 

INGREDIENTE

 

  • 450g smantana 10%grasime
  • 600g iaurt mai gras(eu am folosit de la Muller)

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de iaurt si smantana:


Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se desface tifonul,


crema astfel obtinuta se poate folosi ca atare sau amestecata cu diferite ierburi proaspete,sau o puteti folosi la creme pentru prajituri.Se poate pastra in frigider 4-5 zile.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de iaurt si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (14)

silvi0ara 1

20.09.2010, 11:38

Sa stiti ca este tare buna,si foarte usor de facut.

mihaelar63 1

06.11.2010, 00:04

singura problema e ca nu am tifon la ora asta in casa altfel as si prepara deja . FRumoasa prezentare incanta ochiul

epurasha2bb 1

08.11.2010, 10:50

ce frumos arata, amzis ca-s niste martisoare la inceput!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi (KFC)