Crema de iaurt si smantana

de silvi0ara in Clasice, 19 Sep 2010 | 5097 vizualizari

 

Este un mod farte bun si simplu de a obtine crema proapata si ieftina facuta in casa.Aceasta reteta am vazut-o intr-o emisiune Tv.la Anna Olson.

 

INGREDIENTE

 

  • 450g smantana 10%grasime
  • 600g iaurt mai gras(eu am folosit de la Muller)

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de iaurt si smantana:


Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se desface tifonul,


crema astfel obtinuta se poate folosi ca atare sau amestecata cu diferite ierburi proaspete,sau o puteti folosi la creme pentru prajituri.Se poate pastra in frigider 4-5 zile.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de iaurt si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

silvi0ara 1

20.09.2010, 11:38

Sa stiti ca este tare buna,si foarte usor de facut.

mihaelar63 1

06.11.2010, 00:04

singura problema e ca nu am tifon la ora asta in casa altfel as si prepara deja . FRumoasa prezentare incanta ochiul

epurasha2bb 1

08.11.2010, 10:50

ce frumos arata, amzis ca-s niste martisoare la inceput!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi (KFC)