Crema de somon cu tofu pe crouton cu blenderul Oster

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2015 | 4579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Somon afumat – 150 Tofu cu ardei – 100 g
  • Lapte de soia cu migdale – 70 ml
  •  "Cascaval" tofu – 30 g
  • Seminte de muguri de pin – 2 lingurite
  •  Zeama de lamaie – 1 lingura
  • Marar – 1/2 legatura
  • Busuioc proaspat – 7-8 frunze
  • Rosii uscate – 5-6 buc
  • Zeama de portocala – 1 lingura
  • Piper alb – 1/2 lingurita
  •  Icre rosii – 3-4 lingurite
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de somon cu tofu pe crouton cu blenderul Oster:

Taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt;

Introduceti-le in blenderul performant Oster Reversible si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia;

Peste acestea adaugati semintele de muguri de pin;

Tocati marunt mararul, busuiocul si rosiile;

 Adaugati piper alb si blendati;

Serviti cu crouton aromat si icre rosii;

Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de somon cu tofu pe crouton cu blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

26.03.2015, 19:11

Rita Ilies 1

05.04.2015, 10:20

Ligia Bxl 1

06.04.2015, 01:18

vaiiii cum arataaaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lalele umplute cu crema de branza