Crema de spanac cu cascaval afumat

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 25 Apr 2019 | 471 vizualizari

 

 Bineinteles ca reteta porneste de la ingredientele  principale pe stoc : Spanac verde si o bucata de cascaval afumat stingher. Cascavalul a legat foarte bine compozitia si a dat gust bun .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 200 gr cascaval afumat
  • 100 ml lapte
  • 50 gr unt
  • 2 cepe verzi
  • 1/2 lingurita pudra usturoi
  • 1/4 lingurita pudra nucsoara
  • 1/4 lingurita piper brazilian
  • sare
  • ardei iute pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de spanac cu cascaval afumat:


  1. Spanacul se spala, se scurge de excesul de apa.

  2. Curatati , spalati si taiati marunt ceapa verde .

  3. Intr-o tigaie Wok incapatoare se pune la sotat usor ceapa verde .

  4. Se aduga spanacul si laptele . Sarati .

  5. Cand spanacul a inceput sa se inmoaie trageti de pe foc si cu blenderul omogenizati amestecul .

  6. Condimentati cu piper,pudra de usturoi si nucsoara .

  7. Cascavalul se taie cubulete marunte si se incorporeaza in amestecul cu spanac cat este fierbinte .

  8. Gustati si sarati/ condimentati daca mai este nevoie .

  9. Decorati cu codite de ceapa ,ardei iute rosu si feliute de cascaval afumat ..

  10. Crema de spanac trebuie servita foarte calda , rece va incepe sa se branzeasca -doar contine branza , nu-i asa ? :D

 

TIPS-URI

1

Serviti crema de spanac cu cascaval afumat , foarte calda .

2

Noi am servit aceasta crema langa degetele de pui in pesmet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de spanac cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

26.04.2019, 09:23

Panacris 1

30.04.2019, 14:16

Bună idee!

dantes 1

04.05.2019, 09:44

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu orez