Crema de zahar ars

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Apr 2010 | 11982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 5 oua,
  • 5 lg de zahar + 5 linguri pt caramelizat,
  • 1 lg faina,
  • sare,
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

se caramelizeaza 5 linguri de zahar intr-o cratita si se intinde pe peretii vasului

Se incalzeste putin laptele in care adaugam 5 lg de zahar ,1 lg de faina,5 oua ,arome, si putina sare

Turnam amestecul in cratita cu zaharul caramel si bagam la cuptor pana capata o culoare rumena!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

10.04.2010, 18:06

e buna tare

nadina73 1

11.04.2010, 22:53

ce imi place,e super buna

ionela2682 1

12.04.2010, 11:09

asi manca zilnic!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!