Crema de zahar ars

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Apr 2010 | 12264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 5 oua,
  • 5 lg de zahar + 5 linguri pt caramelizat,
  • 1 lg faina,
  • sare,
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

se caramelizeaza 5 linguri de zahar intr-o cratita si se intinde pe peretii vasului


Se incalzeste putin laptele in care adaugam 5 lg de zahar ,1 lg de faina,5 oua ,arome, si putina sare


Turnam amestecul in cratita cu zaharul caramel si bagam la cuptor pana capata o culoare rumena!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

10.04.2010, 18:06

e buna tare

nadina73 1

11.04.2010, 22:53

ce imi place,e super buna

ionela2682 1

12.04.2010, 11:09

asi manca zilnic!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crostoli